Ingrid Hoste

TOP service. Weeral bedankt Stefan! Bij jullie ben ik altijd snel geholpen. Het is altijd tiptop in orde en helemaal niet duur. Online een afspraak inplannen is ook superhandig!

Lees meer

‎Peter van Boxcel

SN Cars Mijn vaste garagist, altijd een goede, vlotte en correcte service! Stefan is een zeer vriendelijke man met de nodige kennis van het vak. Nu al meerdere keren langs gekomen voor reparatie of onderhoud en het is altijd in orde voor een ZEER nette prijs en nog belangrijker is dat je zeker weet dat alle herstellingen ook gebeurt zijn geweest. Een babbeltje met koffie is ook zeker geen probleem :) Stefan doe zo voort! en ik gun je nog veel meer tevreden klanten

Lees meer

Filip Hacour

Dag Stefan, Graag wil ik je nog eens bedanken voor jouw vlotte dienstbaarheid, de vriendelijke ontvangst en babbel. Ik was onder de indruk ook van de orde en properheid in de garage. Andere garages die ik zag, zien er héél anders uit ! Bedankt en ondertussen kan ik weer veilig de baan op. Met vriendelijke groeten, Filip Hacour

Lees meer


F.Bogaerts op 21.11.2015

" Stefan, Stefan, Stefan, het is je weer eens gelukt met je gouden handen. Mijn Porsche rijd terug geweldig!!! Daarvoor 2 maal bij...

Lees meer

Elke_d op 2.04.2015

" Fantastische service. Heb deze garage gewoon via het internet gevonden, en kan ze aan iedereen aanraden. Ik had mijn wagen eerst binnengebracht bij ...

Lees meer

Liesbet Muyldermans op 25.03.2014

" Steeds een correcte en snelle service. Wat voor auto ook, Stefan kan ze maken. Hij legt je ook perfect uit wat er mis is met de wagen en hoe ...

Lees meer


P.VH op 25.03.2014

" Aan iedereen aan te raden. Correcte prijs,prima service en supervriendelijk. Stefan jaagt je absoluut niet op kosten en doet enkel de noodza...

Lees meer

P.Martin op 16.01.2014

Ik kan deze garage aan iedereen aanbevelen. Stefan (Selim) NAS is een vakman. Hij heeft ervaring met verschillende merken...

Lees meer

aliano9114s op 16.01.2014

Top garage ! Uit ervaring weet ik dat Stefan elk probleem van elk merk kan oplossen...

Lees meer